Неділя, 2017-11-19, 10:20:11
Продовольча індустрія АПК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Матеріали [47]
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Матеріали

Продовольча індустрія АПК №1 2010

АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД

галузеві пробелеми, події, заходи

Аксьонова Л. Актуальні завдання кондитерскої галузі у зв’язку зі вступом до СОТ

Письмо Депертамента Ветмедицины

«Заморский» компонент сладкой отрасли

Закладной Г. Безопасность при дезинсекции (на предприятиях по хранению и переработке зерна)


НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ

техніка та технології

Васильєва О., Гладка А., Назаренко І. Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів

Гачак Ю., Патер А. Лікувально-профілактичні кисломолочні напої з фітосиропами


СИРОВИНА

забезпечення та використання

Галух Б. Молочні суміші для виготовлення бринзи

Мартинюк І. Варені ковбаси з амарантовим борошном

Пасічнюк Є., Рожанська О. Заквашувальні культури для ряжанки


ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ

регламенти, стандарти, нормативи

Каганець О. Оцінка меду за міжнародними та національними критеріями

Законодательное регулирование пищевих улучшителей в России


ЯКІСТЬ

оцінка рекомендації

Баль-Прилипко Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування


ТРИБУНА

дискусії, прогнози

Соевая колбаса с курятиной

Календарь выставок МПА

Календарь выставок на первое полугодие 2010 года


КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА

поради, резюме

«Опознание» популярных молокопродуктов (подсказки специалистов)

 

Категорія: Матеріали | Додав: Леонов (2010-03-04) | Автор: Пролдовольча індустрія АПК №1 2010
Переглядів: 819 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz