Четвер, 2017-10-19, 12:55:33
Продовольча індустрія АПК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Матеріали [47]
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Матеріали

Продовольча індустрія АПК №2 2010

АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД

галузеві проблеми, події, заходи

Л. Хомічак, Г. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко. Продовольча безпека в Україні

Российские эксперты о рынке кондитерских изделий 

 

НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ

техніка і технології

О. Півень, М. Гудзенко. Розділення неоднорідних газових систем

Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В. Захарієнко. Регулювання продуктивності олійних пресів

 

СИРОВИНА

забезпечення та використання

Ю. Слива, О. Берещук. Згущене молоко. Секрети солодкого продукту

Б. Кружель, С. Вовк, С. Павкович, В. Юрчишин, В. Бальковський. Щоб одержати жирну печінку…

Ю. Курій. Французький сир з українського молока

 

ЯКІСТЬ

оцінка, рекомендації

М. Паска. Оцінка м’яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами

А. Васюкова, М. Егиазаров, А. Ярошева, И. Федоркина. Формирование качества продукции из птицы

 

ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ

регламенти, стандарти, нормативи

Українські молочні терміни уточнюються

 

КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА

поради, резюме

Рыба и морепродукты в питании ребенка

Современные технологии производства термофильных дрожжей

 

АНОНС.

Конференция : Мясное животноводство Украины 2010

Категорія: Матеріали | Додав: Леонов (2010-05-21) | Автор: ПІ_№2_2010
Переглядів: 794 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1  
Pecfert answer! That really gets to the heart of it!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz