Неділя, 2024-05-19, 17:44:37
Продовольча індустрія АПК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Матеріали [58]
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Матеріали

Продовольча індустрія АПК №2 2012

АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД

галузеві проблеми, події, заходи

Ємцев В. Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств спиртової промисловості

Анотація. Розглянуті напрями збільшення конкурентоспроможності підприємств спиртової промисловості України шляхом впровадження інноваційних прийомів в управлінні та забезпеченні преміум якості готової продукції.

Ключові слова: managerial innovation, financial performance, food safety, premium grade.

Abstract. Considered ways to increase the competitiveness of enterprises alcohol industry in Ukraine through the introduction of innovative techniques in the management and provision of high quality products

Key words: integration activities, specialization, managerial innovation, financial performance, food safety.

 

НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ

техніка і технології

Богомолова В., Виннов А. Модификация томатних соусов композициями гидроколлоидов

Анотація. Досліджено можливість застосування синергічних сумішей гідроколоїдів (камеді гуару, ксантану та карагенану) для модификації томатних соусів при виробництві рибних консервів..

Ключові слова: камедь ксантану, камедь гуару, карагенан, синергізм.

Abstract. The possibility hydrocolloids synergistic mixtures (guar, xanthan gums and carrageenan)to modify the tomato sauce in the production of canned fish is investigated.

Key words: xanthan gum, guar gum, carrageenan, synergism.

 

Бородіна В., Сухенко Ю., Сухенко В. Лабораторна установка для виробництва пасти з рослинної сировини

Анотація. Розроблена експериментальна лабораторна установка та методика дослідження одержання пектиновмісних паст з рослинної сировини без виділення чистого пектину.

Ключові слова: пектин, установка, методика, паста.

Abstract. The developed experimental setup and methods of research pektynovmisnyh a paste of plant material without extracting pure pectin.

Key words: pectin, device, method, paste.

 

Подпрятов Г., Ящук Н. Що формує хлібопекарську придатність борошна

Анотація. Досліджено вплив попередників, систем землеробства та термінів зберігання на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої.

Ключові слова: пшениця озима, зерно, попередник, система землеробства, термін зберігання, борошно, якість, хліб.

Abstract. The effect of predecessors, farming systems and terms of storage on flour baking properties of wheat winter is investigated.

Key words: winter wheat, grain, predecessor, the system of agriculture, the term storage, flour, quality, bread.

 

Грабовська О., Запотоцька О., Лисий О., Пічкур В. Властивості стабілізаційних систем на основі пектину

Анотація. Досліджено структурно-механічні властивості модельних стабілізаційних композицій пектинкрохмаль для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів.

Ключові слова: структура, гідроколоїди, пектин, крохмаль, реологічні властивості, коекструзійні вироби.

Abstract. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on pectin. A stabilizing composition of starch-pectin structure properties for fruit fillings koekstruziynyh products.

Key words: structure, hydrocolloids, pectin, starch, rheological properties, koekstruzion products.

 

Своєволіна Г., Оболкіна В. Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду

Анотація. Визначено, що заварювання частини борошна з додаванням ячмінного солодового борошна сприяє зменшенню ступеня ретроградації крохмалю у випечених виробах, сповільненню процесу втрати вологи та подовженню терміну зберігання.

Ключові слова: технологія, заварні пряники, ячмінне солодове борошно ступінь кристалічності крохмалю.

Abstract. Determined that the brewing of barley flour with added malt flour helps to reduce the degree of starch in retrohradatsiyi baked goods, slowing the process of moisture loss and extend shelf life.

Key words: technology, custard cakes, barley malt flour degree of crystallinity of starch.

 

Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Машенцева Н. Використання біоконсервантів для мясних продуктів

Анотація. Досліджено перспективність використання біоконсервантів для пролонгування терміну зберігання м’ясних продуктів у якості інноваційної альтернативи хімічним добавкам.

Ключові слова: якість, безпечність, інновації, біоконсервування, бактеріоцини.

Abstract. The paper presents the results of comprehensive studies of the perspectives of biokonservantiv for prolonged shelf life of meat products as an innovative alternative to chemical additives.

Key words: quality, safety, innovation, biokonservuvannya, bacteriocins.

 


Категорія: Матеріали | Додав: Леонов (2012-05-10) | Автор: ПІ_№2-2012
Переглядів: 771 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz