Четвер, 2017-10-19, 12:43:03
Продовольча індустрія АПК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Матеріали [47]
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Матеріали

Продовольча індустрія АПК №5-6 2010

АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД

галузеві проблеми, події, заходи

Спиртову галузь врятує лише приватизація

Оборудование для сладостей

Новини галузі

 

НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ

техніка і технології

Виннов А. Протеолитические ферментативные препараты

Чепелюк О., Чепелюк О., Шпак М., Цвєткова В. Моделювання процесу замісу рідких опар

Ломова Н., Очколяс О. Зміни в консервованому стерилізованому маслі при зберіганні

Лебська Т., Хомічак Л., Козлова С. Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів

Богомолова В., Виннов А. Композиции полисахаридов в технологи рыбных консервов в желе

Васюкова А., Жилина Т., Родионов М.,Ярошева А., Федоркина И. Применение пароконвектоматов в хлебопекарном производстве

 

СИРОВИНА

забезпечення та використання

Сичов М., Слободянюк Н. Біологічна ефективність м’яса та печінки м’ясних перепелів

ГМО: с чем мы его едим

Шаповал Є. Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот

 

ЯКІСТЬ

оцінка, рекомендації

Мельничук Д., Баль-Прилипко Л., Патика М., Лопатько К. Нанотехнології в управлінні якістю продукції

Выбираем рыбу

Рибна продукція в Україні не відповідає ніяким нормам

«Преамбула» молочных продуктов

Алексеенко Н. Безопасные продукты питания. Как этого добиться на практике?

 

ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ

регламенти, стандарти, нормативи

Кто и как контролирует цены на продовольствие за рубежом

Как соблюдается Закон Украины «О винограде и виноградном вине»?

 

КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА

поради, резюме

Марголина А. Высокая цена дешевого мяса

Категорія: Матеріали | Додав: Леонов (2010-12-23) | Автор: ПІ_5-6_2010
Переглядів: 480 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz