Понеділок, 2024-12-23, 06:36:06
Продовольча індустрія АПК
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Матеріали [58]
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Матеріали

Продовольча індустрія АПК №1 2009 р.
 
АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД
галузеві проблеми, події, заходи 

Гончар B., Приліпко Т.

Організаційно-економічні відносини м’ясопереробників з постачальниками сировини

Фризоргер О.

Проблема сбыта твердых сыров

 

НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і технології

Булатович О. та ін.

Структурно-механічні показники фаршу із м'яса птиці при переробці

різними механізмами

Орлова Н., Сидоренко О.

Стерилізація риборослинних продуктів

 

СИРОВИНА
забезпечення та використання

Власенко В. та ін.

Безпека тваринницької сировини

Кондратьев И.

Производство пшена повышенной питательной ценности

Бялковська Г.

Розвиток тютюнництва в Україні

Коротков В., Васюков П., Герасимова А.

Озимый ячмень для пивоварения

 

ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ
регламенти, стандарти, нормативи

Чому не тішать м’ясопереробників нові стандарти?

Основні вимоги щодо виробництва та обігу продуктів дитячого харчування

 

ЯКІСТЬ
оцінка, рекомендації

Стертишний О.

Ветеринарно-санітарна експертиза та ідентифікація баночкової зернистої

ікри осетрових риб

Ананьева Л.

Какого качества вина мы пьем?

Бурлака В., Грабар І., Сукненко Т.

Щоб молоко було справжнім...

 

ТРИБУНА
дискусії, прогнози

Головин В.

Трансгенная продукция и здоровье

Штефан В.

Прогрессивные решения в производстве растительного сырья и пищевых продуктов

 

КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА
поради, резюме

Для здорового харчування?

Цілющий продукт бджільництва

Производственное не значит «порошковое»

 

 

ANALYTICAL REVIEW, THEMATICAL PROBLEMS, ACTIONS, EVENTS

Gonchar V., Prylypko Т.

Organizational-economic relations meat processing with the suppliers of raw material

Frizorger О.        

Problem of hard cheeses sale

 

RESEARCHERS – PROCESSINGS TECHNIQUE AND TECHNOLOGIES

Bulatovich О., et al.

Structural-mechanic indices of minced bird’s meat during processing with different mechanisms

Orlova N., Sydorenko О.

Sterilization of fish-plant products

 

RAW MATERIAL PROVIDING AND USAGE

Vlasenko V., et al.

Safety of stock-raising raw material

Kondratjev I.

Production of millet with promoted nourishing value

Bjalkov’ska G.

Development of the tobacco growing  in Ukraine

Korotkov V., Vasjukov P., Gerasimova А.

Winter barley for brewing

 

LEGISLATIVE STUDIES REGULATIONS, STANDARDS, NORMS

Why new standards are not satisfying for meat processings?

The basic requirements for production and circulation of food for children

 

QUALITY, ESTIMATION, RECOMMENDATIONS

Stertyshnyj О.

Veterinary-sanitation examination and identification of tinned grainy caviar of sturgeon fishes

Ananjeva L.

What is the quality of wine we drink?

Burlaka V., Grabar І., Suknenko Т.

For milk to be real...

 

TRIBUNE OF DISCUSSION, PROGNOSES

Golovin V.

Transgenic produce and health

Shtefan V.

Progressive decisions in the production of vegetable raw material and food products

 

COMPENDIUM OF USER, ADVICES, RESUME

For a healthy eating?

Healthful product of the beekeeping

Production does not mean «powder-like»
Категорія: Матеріали | Додав: Леонов (2009-05-20) | Автор: Продовольча індустрія АПК №1 2009 р
Переглядів: 975 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz