АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД
галузеві проблеми, події, заходи
Гончар B., Приліпко Т.
Організаційно-економічні відносини м’ясопереробників з постачальниками сировини
Фризоргер О.
Проблема сбыта твердых сыров
НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і технології
Булатович О. та ін.
Структурно-механічні показники фаршу із м'яса птиці при переробці
різними механізмами
Орлова Н., Сидоренко О.
Стерилізація риборослинних продуктів
СИРОВИНА
забезпечення та використання
Власенко В. та ін.
Безпека тваринницької сировини
Кондратьев И.
Производство пшена повышенной питательной ценности
Бялковська Г.
Розвиток тютюнництва в Україні
Коротков В., Васюков П., Герасимова А.
Озимый ячмень для пивоварения
ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ
регламенти, стандарти, нормативи
Чому не тішать м’ясопереробників нові стандарти?
Основні вимоги щодо виробництва та обігу продуктів дитячого харчування
ЯКІСТЬ
оцінка, рекомендації
Стертишний О.
Ветеринарно-санітарна експертиза та ідентифікація баночкової зернистої
ікри осетрових риб
Ананьева Л.
Какого качества вина мы пьем?
Бурлака В., Грабар І., Сукненко Т.
Щоб молоко було справжнім...
ТРИБУНА
дискусії, прогнози
Головин В.
Трансгенная продукция и здоровье
Штефан В.
Прогрессивные решения в производстве растительного сырья и пищевых продуктов
КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА
поради, резюме
Для здорового харчування?
Цілющий продукт бджільництва
Производственное не значит «порошковое»
ANALYTICAL REVIEW, THEMATICAL PROBLEMS, ACTIONS, EVENTS
Gonchar V., Prylypko Т.
Organizational-economic relations meat processing with the suppliers of raw material
Frizorger О.
Problem of hard cheeses sale
RESEARCHERS – PROCESSINGS TECHNIQUE AND TECHNOLOGIES
Bulatovich О., et al.
Structural-mechanic indices of minced bird’s meat during processing with different mechanisms
Orlova N., Sydorenko О.
Sterilization of fish-plant products
RAW MATERIAL PROVIDING AND USAGE
Vlasenko V., et al.
Safety of stock-raising raw material
Kondratjev I.
Production of millet with promoted nourishing value
Bjalkov’ska G.
Development of the tobacco growing in Ukraine
Korotkov V., Vasjukov P., Gerasimova А.
Winter barley for brewing
LEGISLATIVE STUDIES REGULATIONS, STANDARDS, NORMS
Why new standards are not satisfying for meat processings?
The basic requirements for production and circulation of food for children
QUALITY, ESTIMATION, RECOMMENDATIONS
Stertyshnyj О.
Veterinary-sanitation examination and identification of tinned grainy caviar of sturgeon fishes
Ananjeva L.
What is the quality of wine we drink?
Burlaka V., Grabar І., Suknenko Т.
For milk to be real...
TRIBUNE OF DISCUSSION, PROGNOSES
Golovin V.
Transgenic produce and health
Shtefan V.
Progressive decisions in the production of vegetable raw material and food products
COMPENDIUM OF USER, ADVICES, RESUME
For a healthy eating?
Healthful product of the beekeeping Production does not mean «powder-like»
|