АНАЛІТИЧНИЙ
ОГЛЯД галузеві пробелеми, події, заходи
Аксьонова Л. Актуальні завдання кондитерскої галузі у
зв’язку зі вступом до СОТ
Письмо Депертамента Ветмедицины
«Заморский» компонент сладкой отрасли
Закладной Г. Безопасность при дезинсекции (на предприятиях
по хранению и переработке зерна)
НАУКОВЦІ
– ПЕРЕРОБНИКАМ техніка та технології
Васильєва О., Гладка
А., Назаренко І. Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
Гачак Ю., Патер А. Лікувально-профілактичні кисломолочні напої з
фітосиропами
СИРОВИНА забезпечення та використання
Галух Б. Молочні суміші для виготовлення бринзи
Мартинюк І. Варені ковбаси з амарантовим борошном
Пасічнюк Є.,
Рожанська О. Заквашувальні
культури для ряжанки
ЗАКОНОДАВЧИЙ
ВСЕОБУЧ регламенти, стандарти, нормативи
Каганець О. Оцінка меду за міжнародними та національними
критеріями
Законодательное регулирование пищевих
улучшителей в России
ЯКІСТЬ оцінка рекомендації
Баль-Прилипко Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію
продуктів харчування
ТРИБУНА дискусії, прогнози
Соевая колбаса с курятиной
Календарь выставок МПА
Календарь выставок на первое полугодие 2010
года
КОНСПЕКТ
СПОЖИВАЧА поради, резюме
«Опознание» популярных молокопродуктов
(подсказки специалистов)
|