АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД
галузеві проблеми, події, заходи
Баль-Прилипко Л.
Реалізувати право на здорове харчування
Власенко В.
Якщо магістралі пролягають поряд...
Галечьян Н., Гусева Ю.
Экопродукты в современном мире
Литвинов В., Пецик Л., Ткач О., Виннов А.
Состояние рыбного хозяйства Украины
НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і технології
Кравців Р.
Під впливом магнітного опромінення
Богатко Н.
Фотометричний метод визначення якості конини
Ломова Н.
Преобразование высокожирных сливок в масло в условиях статики
ЯКІСТЬ
оцінка, рекомендації
Яблонська О.
Бактеріологічна повноцінність кисломолочних продуктів
Білянська О.
Обсіменіння тушок курей сальмонелами
СИРОВИНА
забезпечення та використання
Кондратюк В., Слободянюк Н.
Вітамінний вміст яєць перепелів
ТРИБУНА
дискусії, прогнози
Гельгор В.
Идентификация продуктов питания: проблем не стало меньше
ANALYTICAL REVIEW
industry issues, events, activities
Bal-Prylypko L.
Realize the right to healthy food
Vlasenko V.
If you pass along the highway ...
Galechjan N., Guseva Yu.
Eco products in the modern world
Litvinov V., Petsyk L., Тkach О., Vinnov А.
Condition of fisheries services in Ukraine
SCIENTISTS - TO PROCESSORS
equipment and technology
Кravtziv P.
Under the influence of magnetic radiation
Bogotko N.
Photometric method for determining the quality of horsemeat
Lomova N.
Converting cream with high fat content into butter in static conditions
QUALITY
evaluations, recommendations
Yablons’ka О.
Bacteriological value of sour-milk products
Biljans’ka О.
Semination of carcasses of chickens with salmonella
RAW MATERIALS
support and use
Коndratyuk V, Slobodyanyuk N.
Vitamin content of quail's eggs
TRIBUNE
debates, predictions
Gel’gor V.
Identification of food: no less problems
|