АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД
галузеві
проблеми, події, заходи
Л. Хомічак, Г. Гуменюк,
Л. Баль-Прилипко. Продовольча безпека в Україні Российские эксперты о рынке
кондитерских изделий
НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і
технології
О. Півень, М. Гудзенко. Розділення
неоднорідних газових систем
Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В.
Захарієнко.
Регулювання продуктивності олійних пресів
СИРОВИНА
забезпечення та використання
Ю. Слива, О. Берещук. Згущене молоко.
Секрети солодкого продукту
Б. Кружель, С. Вовк, С. Павкович, В. Юрчишин,
В. Бальковський. Щоб
одержати жирну печінку…
Ю. Курій. Французький сир з українського молока
ЯКІСТЬ
оцінка, рекомендації
М. Паска. Оцінка
м’яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами
А. Васюкова, М. Егиазаров, А. Ярошева, И. Федоркина.
Формирование
качества продукции из птицы
ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ
регламенти,
стандарти, нормативи
Українські молочні терміни уточнюються
КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА
поради, резюме
Рыба и морепродукты в питании
ребенка
Современные технологии производства
термофильных дрожжей
АНОНС.
Конференция : Мясное животноводство Украины 2010
|