АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД
галузеві проблеми,
події, заходи
Л. Хомічак, Г. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко. Продовольча
безпека в Україні
Матеріали круглого
столу
Якщо Україна не
буде імпортувати м’ясо
Осенью для
украинцев начнётся «сладкая» жизнь
НАУКОВЦІ – ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і
технології
В. Оболкіна, І. Кропивницька, Ю. Камбулова, У. Осипенко. Пектинове
оздоблення кондитерських напівфабрикатів
Ю. Слива, І. Попова. Електрогідравлічна обробка цукровмісної
сировини
А. Ткачук, М. Гудзенко. Виробництво ріпакової олії
СИРОВИНА
забезпечення та
використання
В. Ковбаса, В. Оболкіна, Н. Ємельянова, О. Пантелеєнко. Солодове борошно у
кондитерських виробах
Как вырастить
пивоваренный ячмень
ЗАКОНОДАВЧИЙ ВСЕОБУЧ
регламенти,
стандарти, нормативи
Потрібна нова
система контролю продуктів
Белоруссия
утвердила техрегламент на молоко
ЯКІСТЬ
оцінка,
рекомендації
Е. Франко, А. Сабейко. Качественные характеристики жилованного
свиного мяса разных сортов
В. Спиридонов, Л. Іщенко, С. Мельничук. Ідентифікація ДНК
тваринного походження
КОНСПЕКТ СПОЖИВАЧА
поради, резюме
Вода, яку ми п’ємо
Календарь международных
выставок на 2-е полугодие 2010
|