АНАЛІТИЧНИЙ
ОГЛЯД
галузеві проблеми, події, заходи
Спиртову галузь врятує лише приватизація
Оборудование для сладостей
Новини галузі
НАУКОВЦІ
– ПЕРЕРОБНИКАМ
техніка і технології
Виннов А. Протеолитические
ферментативные препараты
Чепелюк О., Чепелюк О.,
Шпак М., Цвєткова В. Моделювання процесу замісу рідких опар
Ломова Н., Очколяс О. Зміни в
консервованому стерилізованому маслі при зберіганні
Лебська Т., Хомічак Л.,
Козлова С. Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із
гідробіонтів
Богомолова В., Виннов А.
Композиции
полисахаридов в технологи рыбных консервов в желе
Васюкова А., Жилина Т.,
Родионов М.,Ярошева А., Федоркина И. Применение пароконвектоматов в
хлебопекарном производстве
СИРОВИНА
забезпечення та використання
Сичов М., Слободянюк Н. Біологічна
ефективність м’яса та печінки м’ясних перепелів
ГМО: с чем мы его едим
Шаповал Є. Властивості
свинячої шкурки під впливом харчових кислот
ЯКІСТЬ
оцінка, рекомендації
Мельничук Д.,
Баль-Прилипко Л., Патика М., Лопатько К.
Нанотехнології в управлінні якістю
продукції
Выбираем рыбу
Рибна продукція в Україні не відповідає ніяким нормам
«Преамбула» молочных продуктов
Алексеенко Н. Безопасные
продукты питания. Как этого добиться на практике?
ЗАКОНОДАВЧИЙ
ВСЕОБУЧ
регламенти, стандарти, нормативи
Кто и как контролирует цены на продовольствие за
рубежом
Как соблюдается Закон Украины «О винограде и
виноградном вине»?
КОНСПЕКТ
СПОЖИВАЧА
поради, резюме
Марголина
А. Высокая цена дешевого мяса
|